Om Senioruthyrning.se

Affärsidén till Senioruthyrning.se föddes i en solstol på Cypern. Gunbritt Nyberg satt i solen och tänkte på en film om en fabrik i USA där man tillverkade fjädrar som hade bitit sig fast i hennes minne. Där bestod personalen av enbart pensionärer. Då föddes också idén till Senioruthyrning.se.

Senioruthyrning – det familjeägda företaget med kompetens
från operationssköterskor till ekonomer och fotomodeller

Idag finns Senioruthyrning.se i hela Sverige, närmare bestämt i 17 städer från norr till söder. Personalen består av närmare tusen arbetsvilliga, kompetenta seniorer där erfarenheten består av allt från operationssköterskor till ekonomer och fotomodeller.

Senioruthyrning.se är och förblir ett familjeägt företag genom grundaren Gunbritt Nyberg och hennes man Alf.

Senioruthyrning.se för kompetens och flexibilitet

Att hyra in en senior till arbetsplatsen eller hemmet har visat sig vara mycket eftertraktat. – Jag tror att en senior med en lång arbetserfarenhet, kunskap och pålitlighet blir ett bra komplement till den övriga yngre personalen, säger Gunbritt Nyberg, VD Senioruthyrning.se, det är den feedback vi brukar få av våra kunder. Dessutom är det en perfekt lösning vid arbetstoppar och akuta behov. Våra seniorer är inte bara kompetenta de är också flexibla när det gäller arbetstider, avslutar hon.

Varmt välkommen till oss på Senioruthyrning.se!


Gunbritt Nyberg, VD


Alf G Nyberg
styrelseordförande
affärsjurist, Juristkonsult i norr


Gunilla Stenmark
Kundservice


Mona Sjödin
Kundservice


BrittInger Lundström
Kundservice

Comments are closed.