Referenser

Så här säger kunderna …

”Vi är nöjda med de tjänster vi köpt av Senioruthyrning. De vi har haft hos oss har varit noggranna och kunniga inom många områden.”

Ann-Sofie Nordström, Ö-viks Cityhus AB

 

”Man läser så ofta om oseriösa företag som erbjuder olika hemtjänster, målning, snickeriarbeten, trädgårdsarbete mm. Eller om allt för många byggfirmor som utfört slarvigt  arbete. Jag känner därför ett behov av att göra ett inlägg om något som fungerat mycket bra. Jag har vid tre tillfällen senaste året anlitat seniorer från Senioruthyrning.se, Lund/Malmö för målning, snickeri och trädgårdsskötsel av min fastighet. På avtalade tider har det i samtliga fall kommit en vital, händig, ansvarsfull senior som sedan metodiskt och noggrant utfört aktuell arbetsuppgift och därtill självständigt rättat till behövliga skavanker under resans gång. Dessutom har samtliga varit  socialt begåvade och intressanta seniorer med lång livs- och yrkeserfarenhet. Senioruthyrning.se har också en serviceinriktad och engagerad senioradministration som jag förstår lägger ned stor möda på att sammanföra rätt senior till rätt kund och sätta ihop rätt teamsamverkan. Det skapar värdefull arbetseffektivitet i trivsam anda, I samtliga mina fall har detta fungerat perfekt, vilket jag mycket uppskattar. Jag återkommer gärna till Senioruthyrning se.”

L-E Håkansson, Oxie Skåne

”Jag är mycket nöjd med det samarbete Opus Bilprovning har haft med Senioruthyrningen. Både i Umeå och Skellefteå har jag nyttjat mycket duktiga seniorer som hjälpte oss då behovet fanns, till exempel som kundvärdar på Umeåstationen. Jag kommer att nyttja Senioruthyrningen igen då vi behöver hjälp.”

Martin Sjöström, Affärsområdeschef, Opus Bilprovning

Comments are closed.