Ett stort tack …

… Vill jag rikta till alla våra kunder och fina, erfarna medarbetare runt om i landet. Gunbritt Nyberg heter jag och är VD/grundare av Senioruthyrning.se. Det är tack vare er som vi klarade av pandemiåret 2020-2021 med gott resultat.

Jag vill också rikta ett särskilt tack till några personer som hjälper oss att synas i mediebruset: Ann Tavelin – Base Media Norr, Hans Wikström – Media Produkter, Johan Lindh –  Nalta Media, Åke Nilsson – Kassasystem samt Torbjörn Johnsen på VK Media.

Det nya året har börjat bra där vi fått in flera nya företagskunder, organisationer och privatkunder. Därför söker vi fler medarbetare som exempelvis: Snickare, målare, plåtslagare, elektriker, ekonomer, lokalvårdare, städpersonal, trädgårdskunniga samt personal som vill arbeta med personlig omsorg med mera.

Välkommen, här kan du ansöka »

Vill du vara med i ett trevligt och glatt arbetslag så är du välkommen att kontakta oss på info@senioruthyrning.se eller ringa direkt till vårt huvudkontor: 090-12 82 12.

Vi firar 15 år i år!

I år 2022 firar Senioruthyrning.se 15-årsjubileum genom att erbjuda några nya tjänster som

  • Renovering av utemöbler
  • Sy och sätta upp gardiner/gardinstänger
  • Byggnationer av flytbryggor

Kontakta Senioruthyrning.se när du vill ha professionella tjänster utförda med hjälp av äldre arbetskraft. Vi ser fram emot just ditt samtal.

Varmt välkommen! / Gunbritt Nyberg, VD